Kickstart 30 dagar

KOST OCH LOGIK. GER DIG NYCKELN TILL KROPPSLIG BALANS.

 

#KOSTOLOGIK30

Står du och stampar? Ser du inte din väg?

 

På 30 dagar kan man inte utföra mirakel men man får en riktigt bra kickstart och många nyttiga redskap för att sedan kunna fortsätta i samma anda. Många av mina tidigare klienter har bla upplevt viktminskning, bättre sömn, sundare ätbeteende, blodsockerstabilisering, minskning av diabetesmediciner, lindrad IBS, bättre hy och en bättre hälsa.

 

Mitt upplägg innebär 30 dagars hemmaträning (funkar optimalt även på gym) allt från 8-26 minuter, avslappningsövningar och stresshantering tillsammans med kostråd (4 onlinetillfällen).

 

Det spelar ingen roll vad du har för förutsättningar. Det enda krav jag har för att du ska kunna delta är att du äter glutenfri artegen kost med naturliga fetter, sen om du äter LCHF, paleo, mejerifritt, 5:2 osv det kvittar.

 

Kanske vill du använda den här kickstarten till att lägga om din kost så smärtfritt som möjligt. Passar även nybörjare och jag skräddarsyr alla råd efter individ och förutsättningar.

 

RESULTAT

Som peppforum använder jag mig av min facebook.

 

På Instagram hittar ni massor av inspiration från tidigare deltagare under taggen #kostologik30

 

VARFÖR?

Varför fungerar det här i längden?

 

Jag har grundat mitt upplägg på vad jag hade behövt när jag först och främst började min viktresa.

Jag har anpassat upplägget så att det passar alla oavsett var du befinner dig. Om du är nybörjare, har en viktplatå, tappat fotfästet eller vill stabilisera för att du är nära målet.

Copyright © All Rights Reserved KOSTOLOGIK 2014